Notícies

Els Avantatges de l'Autogas.

Al moment que decideixis formar part dels més de 25 milions de persones que es mouen amb AutoGas podràs gaudir de fantàstics avantatges com aquestes: estalvis que arriben a un 40% enfront d'altres combustibles tradicionals, vehicles amb gran autonomia (fins a 1.200 km sense necessitat de parar a repostar), cobertura nacional perquè puguis viatjar per tota Espanya (comptem amb més de 370 punts de subministrament). I tot això acompanyat d'un benefici mediambiental que ha portat als vehicles d'AutoGas a ser classificats com a ECO per la DGT.La teva butxaca ho notarà.

L'AutoGas s'ha convertit en el carburant més econòmic del mercat. Tenint en compte el preu del combustible i el seu consum, l'estalvi enfront de carburants tradicionals pot arribar a ser de fins al 40%. No només estalviaràs a l'hora de repostar, sinó que el preu d'un cotxe d'AutoGas és similar al seu homòleg en la seva versió en dièsel, és a dir, és l'opció més econòmica dels vehicles alternatius (ECO). A això, s'afegeix l'avantatge que pots acollir-te a diferents subvencions i ajudes que promouen els governs com per exemple el Pla Movea a Espanya.Més de 370 estacions al teu servei.

Repsol posa a la teva disposició més de 370 estacions de servei. Segur que hi ha una estació de Repsol prop teu.

La millora de la qualitat de l'aire que respirem a les nostres ciutats i el respecte pel medi ambient són algunes de les aportacions que fa l'AutoGas al nostre dia a dia. Per això, la DGT classifica als vehicles d'AutoGas com a ECO. Perquè l'AutoGas presenta una menor petjada de carboni (emissions de CO2), mínimes emissions de NOx i de partícules de baixa exposició.

La reducció d'emissions enfront d'altres combustibles tradicionals és la següent:


La importancia del mantenimiento para la seguridad

La falta de mantenimiento del vehículo es una de las infracciones más frecuentes. Un coche en buen estado es fundamental para la seguridad en cualquier viaje o trayecto pero, lamentablemente, no todos los conductores pasan las correspondientes revisiones..... Leer más